Storytelling bygger content – bli min gäst 19 nov

Den 19 november bjuder jag på en timmes insprationsföreläsning på K22 på Södermalm i Stockholm. Funderar du på storytelling och kanske content / innehåll för din organisation och vill få syn på storytellingverktyget så är du välkommen. Jag berättar utifrån mina 15 års erfarenhet inom storytelling / storylistening / storybuilding / storyselling och allt vad det kallas. Kärt barn har många namn. Storytelling är helt enkelt användande av skördade sanna berättelser som bygger verkligt innehåll och verkliga människor. Inte utifrån påhittade så kallade personas.

Mina öppna inspirationsseminarier har rullat på under hela 2000-talet med tusentals gäster och det är klart att de speglar dagsläget och skiljer sig över tiden. Men kvar är grunden att vi ska söka, finna och bygga verkliga berättelser som har ett relevant innehåll för kunder, klienter, medarbetare, ägare etcetera. Jag reflekterar under seminariet med hjälp av berättelser från många av alla mina uppdrag.

Inspirationsseminariet är gratis den 19 nov kl 13.00-14.00 och du kan köpa min bok Storytelling befolkar varumärket direkt där till lågt förlagspris om du vill. Ta en bok så kommer fakturan på posten från förlaget.

Om du vill komma så mejlar du matts@storytellers.se och skriver helt enkelt 19 november i rubrikraden så återkommer jag med koder och annan information.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *