Hur tänker tjejer egentligen

Kommuner använder ofta storytelling som en del av sin strategi att bygga stolthet och att öka sin attraktion som arbetsgivare. Jag har själv, med min metod, arbetat med ett 20-tal kommuner.

De svenska folkbiblioteken har det exempelvis inte helt lätt i dessa tider. Nya lagar, svajigt för pappersboken, utrensningar av gammalt, busliv i förorter med mera. Detta leder till att det läggs ned en del. Men det satsas också och biblioteken hittar nya nischer. Inte minst som en bra plats för nyanlända att skaffa sig kunskap, få stöd och närma sig det svenska samhället.

Sundbybergs stad har flera korta filmer på sin webb som jag varit med att ta fram.

Den här berättelsen, som jag var med att skörda i Sundbyberg, handlar om en tonårspojke som behövde tala med en vuxen man i ett viktigt ärende. Biblioteket fanns där för honom men saker som dessa får vi aldrig veta om inte biblioteken berättar:

[wpvideo OptKLKHY]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *