Bli min gäst den 26 augusti

Den 26 augusti är du välkommen till mitt konferensrum på K22, Krukmakargatan 22, på Södermalm i Stockholm. Jag berättar om mitt arbete med Corporate Storytelling och visar exempel både muntligt och via film. Jag öppnar dörrarna vid 13.30 och efter lite mingel så kör vi igång mellan klockan 14.00 – 15.00. Efteråt finns det möjlighet till lite eftersnack för den som vill.

Det kostar ingenting och jag bjuder på fika. Det finns möjlighet att köpa min bok Storytelling befolkar varumärket till förlagsnettopris om du vill. Du tar med dig boken och får sen en faktura från förlaget.

Jag vill att du anmäler dig och berättar med några rader vem du är och varför du vill komma. Svara med rubriken 26 augusti till matts@storytellers.se så återkommer jag med portkod med mera.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *