Svenska kyrkan på hockeyarenan

Jag har arbetat en del med Storytelling / Storylistening hos Svenska Kyrkan i bland annat Örebro. Samlat starka berättelser om vad de gör egentligen, Kyrkanfolket, när det inte är bröllop, dop och begravning. Vi har filmat en del vittnesbörd om detta som publicerats på exempelvis Youtube.

Redan nu finns ett samarbete mellan Svenska kyrkan i Örebro/Kumla och den lokala hockeyn så när SHL-laget Örebro Hockey har hemmamatch kunde organisten Karl-Magnus Jansson dra igång på hockeyorgel ( inspelad ) i den stora TV-skärmen, den så kallade jumbotronen, på arenan. Som en del av samarbetet mellan kyrka och hockey i Örebro.

Kyrkan samlar pengar till behövande och bland annat har också de ”kyrkanlogotypeförsedda” spelarna träffat konfirmander från Örebro och Kumla.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *