Socialförvaltningen i Botkyrka

I dag träffade jag chefer från Socialförvaltningen i Botkyrka, söder om Stockholm. Det var den informationsansvariga som hade kallat alla chefer. Min uppgift var att tala om hur deras viktigaste berättelser skulle kunna stärka relationen till brukare/klienter och hur…


…de skulle kunna göra sig själva mer synliga för varandra och för människor i andra delar av kommunen.
I en sån social verksamhet som fullständigt kryllar av emotionella bilder och händelser fyllda av människor och mänskliga öden, inte minst i den spännade och färgstarka kommunen Botkyrka, var detta inte svårt.
Jag är övertygad om att medarbetarna på den sociala sidan i Botkyrka snart börjar skörda socialstories för att bli ändå mer framgångsrika i sitt arbete. För att överföra kunskap och visa värderingar i en kommun som är långt ifrån lagom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *