Stolt & Heijbel bjuder på frukost

Den 25 augusti kan du komma och dela en frukost och lite tankar och idéer med mig kring Storytelling och varumärkesbyggande. Helt gratis.

Jag har med en passionerad man, Ulf Bergman Stolt. Vi arbetar i samma kommunikationsnätverk, K22. Han är varumärkesfantast och genom sitt företag, Stolt Kommunikation, missionerar han starkt för varumärkesbyggandet.

Nu bjuder vi tillsammans in till frukost den 25 augusti i våra konferensrum på K22 på Krukmakargatan på Södermalm i Stockholm. Jag kommer att tala om berättelsens betydelse för organisationsutveckling, rekrytering, sälj och ledarskap. Jag kommer också att visa hur Heijbelmodellen snabbt och smidigt skördar berättelser.

Ulf Bergman Stolt talar om hur man sätter storyskörden i arbete.

Frukosten börjar klockan 08.01 och vår gemensamma föreläsning pågår mellan 08.30-09.30. Jag är garanterat power-point-fri men jag bjuder på flera muntliga och filmade exempel på hur man kan arbeta med Corporate Storytelling.

Vill du komma så mejla matts@storytellers.se och skriv 25 augusti i rubrikraden så får du portkod och annat. Hoppas vi ses. Och jag hoppas att det finns plats också för dig.

Jag säljer samtidigt min bok, Storytelling befolkar varumärket, till förlagspris. 200 kr inkl moms. Du tar en bok och förlaget skickar sen en faktura.

Hoppas vi ses.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *