Får alla berätta?

När jag en gång var med och startade Journalistgruppen ( nuv JG Commmunications ) och arbetade som journalistlärare på Journalisthögskolan i Stockholm så var det självklart att journalistskrået hade snudd på monopol när det gällde berättelsen om samhället och arbetslivet.
Sen kom pr-byråerna och tog allt mer plats medan mediehusen först hade svårt att finna sig i webbrevolution och sviktande försäljning av papperstidningarna.

Sen kom hela den sociala-webb-revolutionen med miljontals bloggar, twitter, Instagram etc och som grädde på moset började också organisationerna nu själva att lyssna, skörda och sätta sin egen företagsfolkore i arbete.

Då talar vi om Corporate Storytelling.

Tänk strategiskt och tala sanning så har organisationsberättelsen allt större möjlighet att göra sig hörd.

Det är klart att alla får berätta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *