Bli min gäst den 14e april

Har du funderat över hur du skulle kunna använda Storytelling i din organisation? Eller vill du bara ha en första reflektion? Kom då och få en liten genomkörare hos mig den 14 april på ett av mina kostnadsfria morgonseminarier. Jag bjuder på kaffe, te och kanske lite godis eller något annat och berättar om vad 15 år har lärt mig om arbetet med Storytelling i och om organisationer. Gratis alltså, men jag vill att den som anmält sig verkligen kommer så att det inte hindrar någon annan.

Det talas nu en del om storydoing, storybuilding, storylistening eller storyselling. Kärt barn har många namn men för mig ryms detta under rubriken Corporate Storytelling. Det handlar om att på olika sätt befolka verksamheten och meningen med den med berättelser.

Det börjar med mingel 08.30. Sedan berättar jag om olika aspekter på storytelling och visar lite filmklipp och annat mellan kl 09.00 – 10.00. Efter det finns det möjlighet till lite eftersnack för den som vill. Du kan köpa den nytryckta tredje upplagan av min bok Storytelling befolkar varumärket till förlagspris om du vill. Du tar då med dig en bok och förlaget skickar faktura.

Om du vill vara med så mejlar du till matts@storytellers.se och skriver 14 april i rubrikraden.
Jag vill gärna veta lite vem du är, var du jobbar och varför du vill komma. Det hela är på K22, Krukmakargatan 22 på Söder i Stockholm, jag återkommer sen med detaljer som portkoder och sånt till dig som anmält att du kommer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *