Digitala utvecklingsverkryg

Man kan ju inte vara överallt samtidigt och inte ens besöka alla kontor eller enheter i rad. Tiden finns inte. Och inte pengarna. Vad som kommer nu är därför olika digitala aktiverings- och utvecklingsverktyg. Storytelling är ett sätt att ta ned teorin och abstraktionen till en verklighet och sann vardag.
Vi brottar oss in i vardagen.
Jag är därför indragen i några projekt där jag är ”Mr Storyteller” som talar till exempelvis hela personalen via video och instruerar dem hur att skörda sina kulturbärande berättelser. Det är ett sätt att kostnadseffektivt arbeta för att utveckla en berättande organisation som hörs, syns och vinner.
Man samlas i arbetsgrupper och sparkas igång av det som visas i skärmen.
Detta är magiskt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *