Föreläsning 15 november (inkl bok)

Den 15 november föreläser jag i Stockholm. Efter 40.000 visningar och 700 likes på en färsk story på Linkedin fick jag så många frågor.

kurs.nov.001.jpeg

Med 20 år i branschen ser jag att det är vad, hur och när man berättar. Oavsett man pratar, använder sociala medier eller trycksaker.

Erbjuder därför nu, på begäran, en inspirationsföreläsning igen. Till en symbolisk summa.

Min bok ingår.

Jag berättar och analyserar varför exempelvis en berättelse, den med 40.000 visningar, kan vara rent guld.

Corporate Storytelling kan användas i olika sammanhang beroende på hur man tänker strategiskt. Till stolthet, ledarskap, sälj, rekrytering, organisationsutveckling, introduktion, mediarelationer – you name it.

Jag arbetar med Corporate Storytelling utifrån ett Harvard-perspektiv i 100-tals organisationer i Sverige och internationellt

Vill du vara min gäst den 15.11 kl 10.30 – 11.30 med möjlighet till eftersnack fram till 12.00? Krukmakargatan 22, på Söder i Stockholm.

Mejla matts@storytellers.se skriv ditt namn, organisation med rubriken 15 nov. Sätt in 500 sek + moms ( 625 ) på Storytellers Heijbel & Co bg 799-1607. Då ingår 3e upplagan av min bok Storytelling befolkar varumärket i priset.

Studenter gratis.

Kvitto på plats, faktura på begäran

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *