Storyduschen tar du frivilligt

För några år sedan skickade jag för första gången stories via tekniken riktat ljud. Riktade ljudhögtalare kallas ibland också för ljudduschar eftersom ljudet bara finns i en enda ljudstråle, ungefär som när man tänder en ficklampa med en smal kägla i ett helmörkt rum. Tekniken gör att bara den som går in i ljudstrålen hör medan andra i rummet inte hör något.

Jag har varit med och fyllt sådana, storyduschar som jag kallar dem, på järnvägsstationer och köpcentra. I Sickla köpkvarter satte sig hundratusentals människor frivilligt i duschen och sa därmed ja tack till berättelserna om den platsen på jorden genom att trycka på en knapp för att starta storyduschen.

Är det spännande för er? Kontakta mig på matts@storytellers.se så berättar jag mer och kan visa hur konceptet fungerar. Storydusch kan man ha i alla möjliga miljöer där människor rör sig. Också i foajéer, receptioner och på andra platser där kunder och klienter väntar.

Tekniken är bra men innehållet är förstås alltid det viktigaste. Bra stories får tekniken att bli fantastisk.

Det är vad du berättar som räknas.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *