Kyrkan på hockeyarenan

Jag har arbetat en del med Storytelling / Storylistening hos Svenska Kyrkan i Örebro. Samlat starka berättelser om vad de gör, Kyrkanfolket, när det inte är bröllop, dop och begravning. Snart ska vi filma en del vittnesbörd om detta för publicering på exempelvis Youtube.

Redan nu finns ett samarbete mellan Svenska kyrkan i Örebro/Kumla och den lokala hockeyn så när SHL-laget Örebro Hockey har hemmamatch så spelar organisten Karl-Magnus Jansson hockeyorgel ( inspelad ) i den stora TV-skärmen, den så kallade jumbotronen, på arenan. Detta är en del av samarbetet mellan kyrka och hockey i Örebro.

Längre fram ska de ha olika andra utbyten. Bland annat ska de ”kyrkanlogotypeförsedda” spelarna träffa konfirmander från Örebro och Kumla.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *