Allra högsta betyg från 91,7 procent

Eftersom jag lever på att föreläsa om Corporate Storytelling och driva processer kring berättandet så måste jag väl då och då få skryta över utvärderingarna jag får.
Jag är rätt bortskämd. Så här kommer skryt från en utbildningskonferens med Botkyrka församling i Svenska Kyrkan där vi hade en stor skördefest. Ett 60-tal medarbetare var där och tillsammans sökte vi och skördade berättelser i och om församlingens arbete.
91,7 procent gav storytellingprocessen högsta betyget: Mycket Bra. 6,7 procent gav näst högsta: Bra. 98,4 procent gav alltså betyget mycket bra eller bra. Bara en person valde betyget: Så där.. och ingen gav de lägre betygen.
Kommentarerna lät så här: ” Storytellingdagen var en höjdpunkt”, ”Berättelserna måste fortsätta leva”, ”Fortsätt dela liv, berättelser, sårbarhet”, ”Matts var otroligt proffsig, intressant och rolig att lyssna till…”
Jag blir stolt och glad men nu får det vara nog med skryt för denna gång.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *