Österlen berättar

I dag träffade jag en rad berättare på Österlen och ytterligare ett 20-tal personer från Simrishamnstrakten för att tala om berättandet i företag och organisationer. Företagare och kommunala tjänstemän från Österlen hade kommit till Muséet i Simrishamn för att lyssna på mina Corporate storytellingperspektiv och för att diskutera vad detta angår dem och deras bygd.
Det gäller, hävdade jag som vanligt, att gå från abstrakta intellektualiseringar till vardagliga berättelser om riktiga människor som varit med om verkliga händelser som visar meningen med att en verksamhet finns. Det gäller, med andra ord, att befolka varumärket menade jag som vanligt.

1 kommentar

  1. I am interested in storytelling and I use storytelling in my work as a teacher and author. I have written a lot recently about small company owners i the county of Kronoberg. Have a nice day. Ulla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *