Var finns boken?

Var finns boken? undrar glädjande många mejl. Speciellt nu sen den gått till final i tävlingen Årets Marknadsföringsbok 2010. Svaret är att den finns i bokhandeln, både i internetbokhandeln och i den traditionella bokhandeln.
Bokus hade de min bok Storytelling befolkar varumärket som kampanjbok under sommaren. Den finns också att köpa här på Adlibris.
Den skickas inom någon dag och där kan du provläsa lite ur den direkt på nätet.
Jag säljer egentligen inte böcker själv utan hänvisar till bokhandeln eller vid större volymer direkt till förlaget Blue Publishing. Men det händer förstås att jag har den med ut på mina föreläsningar och man kan alltid köpa den billigare på mina frukostseminarier. Nästa frukostseminarium är för övrigt på Hornsgatan vid Mariatorget i Stockholm 08.30-10.30 den 6 oktober. Anmäl dig till matts@storytellers.se om du vill komma på seminarium den 6 oktober.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *