Ännu ett seminarium är över

I dag hade jag mitt sjunde frukostseminarium sen i september. Idén kom när jag ville ta emot de intresserade som löpande kontaktar mig. Jag ville berätta för dem och diskutera under några timmar i mitt konferensrum på Södermalm i Stockholm. Det blev fyllt så det blev ett till och ett till och ett till….
I dag var det alltså sjunde gången.
I dag kom bl a representanter för fastighetsbolag, bank, kommunikationskonsulter av olika slag och biståndsverksamheter. Efter min inspirationsföreläsning hade vi ett kreativt samtal utifrån deltagarnas funderingar. Ett mycket trevligt sätt umgås med dialog och garanterat fritt från power point. Vill du också, se texten här under.
Vill du att jag ska komma till frukost i er organisation så säg till så får vi diskutera.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *