Story-TV

Vill du kort höra hur jag pratar mer allmänt om Storytelling så finns en del på Youtube. Bland annat några korta som legat ute en tid.

Nu har dessa små Youtubefilmer på svenska sammanlagt visats över 12.000 gånger. Tanken är att man början med # 1 och fortsätter sen, om man vill med # 2, # 3 och #4. Filmerna är mellan 5 och 7 minuter vardera. Vill du se och lyssna så tryck på pilen.4 responses

  1. Varför inte? Det beror väl på vad du berättar och om andra vill lyssna på det du säger och om de kan ha nytta av ditt berättande, antar jag.

  2. Hej Matts jag har skrivit en bok som går säljer riktigt bra nu är jag nyfiken på storytelling… kan det vara något för mig… hur går man tillväga för att få med sin bok. Jag vill gärna läsa in den själv eftersom jag har en bra berättarröst…kram Tina

  3. Hej
    De korta monologer du just sett där jag talar om storytelling på Youtube har jag själv låtit lägga ut. Även en kort kommentar om min bok finns där, utlagd av förlaget. Sen finns en rad olika publiceringar som andra har gjort. Ibland utan min vetskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s