Till Hässleholm 18 november

I samarbete med Camilla Bengtsson AB håller jag ett eftermiddagsseminarium i Hässleholm 18 november. Jag ska berätta om mitt mångåriga arbete med Corporate Storytelling, visa exempelfilmer och dela med mig av hantverket och dess verktyg.

Deltagarna kommer själva att under min ledning fä reflektera över sina egna stories vilket innebär att man kan få med sig grunden till en berättelse apropå den egna organisationen, varan eller tjänsten.

Vi vänder oss främst till mindre egenföretagare men föreläsningen fungerar även för andra. Alla organisationer från minsta egenföretagare till största internationella organisation kommer inte undan frågan hur berättarkapitalet skall skördas och användas.

Läs mer och gör din eventuella anmälan hos Camilla Bengtsson här.

%d bloggare gillar detta: