Kulturarbetare i varumärkets tjänst

Så fint uttrycks det om panelen hos Marknadsföreningen i Stockholm den 9 april. Jag är medlem i Författarförbundet och författare till flera böcker genom åren, alltså kulturarbetare. Jag ser mig faktiskt som en kulturarbetare också när jag arbetar med Corporate Storytelling som är lika fint som vilken kultur-kultur som helst även om det då handlar om business. All kultur, även organisationskultur, hämtar sin näring från mänskliga möten och tankar kring nytta och mening, värderingar och visioner. Det kommer jag och beröra den 9e april.

Jag sitter i en panel tillsammans med SATS nordiska marknadschef Eva Lundström och Seniorstrategen vid Rewir, Olle Nyström. Det händer alltså 9 april mellan 17-19 och vi kommer att vara i Rewirs lokaler på Birger Jarlsgatan 57B i Stockholm. För medlemmar är det gratis för andra gäster kostar det 349 sek. Läs mer och anmäl här!

%d bloggare gillar detta: