Storydusch ger riktat ljud

För några år sedan skickade jag för första gången stories via tekniken riktat ljud. Riktade ljudhögtalare kallas ibland också för ljudduschar eftersom ljudet bara finns i en enda ljudstråle, ungefär som när man tänder en ficklampa med en smal kägla i ett helmörkt rum. Tekniken gör att bara den som går in i ljudstrålen hör medan andra i rummet inte hör något.

Jag har varit med och fyllt sådana storyduschar på järnvägsstationer och köpcentra. I Sickla köpkvarter satte sig hundratusentals människor frivilligt i duschen och sa därmed ja tack till berättelserna genom att trycka på en knapp för att starta storyduschen. Är det spännande för er? Kontakta mig på matts@storytellers.se så berättar jag mer och kan visa hur konceptet fungerar. Storydusch kan man ha i alla möjliga miljöer där människor rör sig. Också i foajéer och på andra platser där kunder och klienter väntar.

Tekniken är bra men innehållet är förstås alltid det viktigaste. Bra stories får tekniken att bli fantastisk.

%d bloggare gillar detta: