Utan berättelser finns man inte

I dag hade jag ett av mina återkommande Storytellingseminarier i Stockholm där jag bjuder in människor som redan är intresserade av det här. Det fina är att alla som är där är där frivilligt. Det blir som en trevlig middag med fika och trevligt samtal och diskussion. Det kostar heller ingenting.
Dagens gäster var från näringslivet, konsultbranschen, skolvärlden, fastighetsbranschen, managementvärlden och reklamvärlden. Alla ville få mer kunskap, antingen för sin egen organisations skull, eller för att erbjuda sina kunder något extra.
Kom du också. Håll koll här på storytellers.se så är du välkommen som min gäst. Men nu blir det inte fler i år utan i januari.
Jag kan hjälpa till i ditt företag och organisation så ni kommer igång med bygget av ert berättande företag eller er berättande organisation. Bästa storyn vinner ju. Och utan berättelser finns man ju inte.

%d bloggare gillar detta: