Hos Eggehorns på Hannagården

Hannagården ligger på landet i Sorunda, 35 minuter med bil eller 40 med tåg från Stockholm. Det gamla huset var en gång missionshus. Många människor har samlats här genom åren för socialt umgänge, bön, fest, kurser och vila.
På lördag föreläser jag om mitt arbete med Storytelling / Storylistening där. Jag kommer att visa några korta filmade stories och berätta om de moderna organisationernas berättelser som kulturkapital. Kari Landegren som är konstnär kommer också att berätta under rubriken: Min väg genom leran.
Läs mer här: http://kalendarium.hannahouse.se/#home
Ylva och Georg Eggehorn driver Hannagården tillsammans med sina barn. Ylva är författare översatt till finska, norska, tyska, holländska, spanska och engelska och har en 40-årig erfarenhet av att hålla retreater, seminarier, skrivarverkstäder m.m.