5 filmer på en dag

Jag har ett helt fungerande koncept där ditt företag eller din organisation får fram cirka 5 filmade stories på en dag. Korta berättande filmer apropå organisationen eller dess varor och tjänster. Berättade av traditionsbäraren utan manus och utan skådespelare produceras filmerna  samband med en work shop. Den som har storyn berättar själv, coachad av mig. Det sker efter att jag via inspirationsföreläsning, workshop och skördefest fått fram berättelser som sen alltså direkt filmas med hjälp av en professionell filmare som arbetar enligt Heijbelmodellen. Redan samma dag eller dagen efter kan, om man så önskar, filmerna publiceras på webben, intranätet eller i annat medium med loggor och rubriker på plats.

Vill du veta mer? Kontakta mig på matts@storytellers.se

%d bloggare gillar detta: