5,11 av 6,00 möjliga

Det är läge för lite skryt igen. Jag var med i HR-Bloggens Employer Brandingdag härom veckan. Utvärderingen gav mig betyget 5,11 av 6,00 möjliga. Så det är jag stolt över. Därför kommer det en ny omgång den 15 april. Vill du komma då så kan jag anmäla ditt intresse till HR-bloggen. Mejla i så fall matts@storytellers.se
Här är några kommentarer från seminariedagen den 17 januari:
• Inspirerande. Gav mycket tankar till fortsatt arbete.
• Härlig energi och fungerade som inspiration.
• Suveränt famförande utan manus.
• Intressant och roligt
• Ditt arbete är otroligt imponerande och jag ser fram emot ett samarbete!
• Föreläsningen som sådan helt utmärkt. Inspirerande med god retorisk förmåga.
• Fantastiskt bra sätt att sprida ordet om sitt företag, varför tänker vi inte på det oftare??