Min bok översätts

Min bok Storytelling befolkar varumärket finns att köpa hos alla välsorterade bokhandlare. Lättast är det kanske att beställa den via nätet hos Bokus eller Adlibris. Den skickas inom några dagar och på nätet kan du också välja att provläsa ur den direkt.
Många företag och organisationer ber mig komma och hålla seminarier. Sedan vill de fortsätta själva genom att köpa böcker till exempelvis cheferna. Den har ju rätt mycket handbokskaraktär. Vid större köp kan man vända sig direkt till förlaget Blue Publishing.
Boken ska nu översättas till estniska i samband med en stor kommunikationskonferens i vår. Sedan ska den komma i en engelsk version eftersom det finns en stor efterfrågan både från företag med engelska som koncernspråk och ett allmänt internationellt intresse för de svenska perspektiv på Corporate Storytelling som jag utvecklat med mitt kommersialiserade antropoliska tänkande.
Berättelserna om Ikea och H&M ger också Storytelling och Sverige en viss aura.

%d bloggare gillar detta: