Talar hos PR-företagen 21 okt

Den 21 oktober ska jag hålla ett frukostseminarium arrangerat av Svenska PR-företagen. Det är ett öppet seminarium utan entrékostnad med rubriken Corporate Storytelling i sociala medier. Jag kommer att tala om relation och innehåll i allt lyssnande och berättande när det gäller Corporate Storytelling.
Där utgör förstås de sociala medierna miljoner och åter miljoner små lägereldar. Det hela genomförs mellan 08.00-09.15 hos MyNewsdesk som har kontor på Rosenlundsgatan 40, på Söder i Stockholm . Efter frukost inleds seminariet kl 08.30.
Anmälan till hedvig.blext@republicrelations.se
Jag kommer att ha med min bok Storytelling befolkar varumärket som nu är i final som Årets Marknadsföringsbok 2010. Förlaget erbjuder den till förlagspris i samband med frukosten om någon vill passa på att köpa eller beställa.