Stockholmsseminarium den 8 april

Nästa chans för dig som vill komma på frukostseminarium i Stockholm är den 8 april mellan 08.30-10.30. Jag dukar bordet på Hornsgatan 52 med kaffe, te och bröd. Sen föreläser jag och deltagarna diskuterar och frågar därefter, under min ledning, om storytelling i och om organisationer. Jag fakturerar 500 sek plus moms per person.
Det finns också önskemål om en storytellingutbildning till vintern/våren med exempelvis 3×3 tim med skrivuppgifter och dramaturgidiskussion inlagd.
Är du intresserad av den 8 april och/eller en 9 timmarskurs (3×3 tim)
vid ett senare tillfälle så maila info@storytellers.se. Vad gäller den längre kursen så håller jag än så länge bara på att kolla intresset. Jag har redan en lista av intresserade.
Välkommen att anmäla dig till frukostseminariet den 8 april.

%d bloggare gillar detta: