Önskemål till boken

Jag har i omgångar på senare år sagt att boken som handlar om Storytelling i och om företag och organisationer i praktiken ska jag ge ut. Flera av de stora förlagen har flitigt uppvaktat mig om detta under senare år men jag har sagt sen, sen, sen… Eftersom jag har skrivit flera böcker tidigare så vet vilket stort jobb det är. Därför har jag nu tagit hjälp av en medförfattare, Niclas Lindgren. Så nu ska..


…den komma till slut. Kanske får vi manus klart under hösten.
Det finns en del akademiska böcker i ämnet men nu kommer det att bli en hands-on-bok. Med samma röst och tonläge som här på storytellers.se ska Jag inte bara tala om detta jag ska visa hur man gör det också. Berättelser om hur man använder berättelser i praktiken alltså.
Du som läser det här tillhör de många tusen besökare som jag har varje månad på storytellers.se och jag vill därför be om tips och råd och frågor från dig och andra intresserade.
Är det något du skulle vilja ha svar på eller som du skulle vilja ha med i boken så ska jag se till att det kommer med. Skriv och önska och tipsa mig på matts@storytellers.se

%d bloggare gillar detta: