Utan lösnäsa i sociala media

När man som företag eller organisation tar ton i de sociala medierna så ska man inte skyffla ut Gammel-pr i form av pressreleaser och bred sändarpräglad samhällsinformation. Man ska istället lyssna in, reflektera och kommentera. När man ser diskussionstrådar som tar fart ska man förstås aktivt och öppet delta i dessa, ibland t o m kanske försöka sätta igång trådar. Någon måste förstås ha ett ansvar att se till att man har folk som deltar i samtalet. Det behövs planering och lite strategiskt tänkande helt enkelt. Annars kan det vara. Kristofer Björkman från Newsdesk har åsikter om detta…


i Dagens Media.
Min synpunkt är förstås att gör man detta så ska man både söka, finna och leverera stories som gör en modern PR-dialog möjlig. Man ska agera öppet utan lösnäsor och annat smygande.

%d bloggare gillar detta: