SCA Packaging berättar

SCA Packaging har under flera år drivit ett storyprojekt som leds av Legenden. Den rörliga säljkåren har via mobilen regelbundet fått sms från Legenden, en erfaren fiktiv figur, röstsatt av en skådespelare, som berättar säljstories ur organisationen som de olika säljarna kan ta till sig och dra nytta av. Säljarna delar med en enkel knapptryckning med sig av sina egna berättelser och Legenden sprider dem. Det här är ett relativt smidigt och spännande sätt för en säljkår på fältet att kunna dela med sig av varandras viktigaste händelser från säljarbetet trots att man träffas sällan öga mot öga. Först ska man ha alltså ha bra innehåll skördat från verkligheten, sedan ska man ha en bra form av distribution. SCA-exemplet är ett gott exempel på en enkel och effektiv distribution för en säljkår på vägarna.