110.000 besök

Nu har räknaren här på bloggen storytellers.se passerat 110.000. Jag har alltså haft 110.000 besök sen jag startade storytellerbloggen. När jag för många år sedan började att ta in begreppet Corporate Storytelling, Business Narratives och Storytelling in Organizations från England och Usa var det inte många som förstod vad det handlade om. Nu finns det


…i högskoleutbildningar här hemma i Sverige också och många använder numera ordet storytelling. Men få arbetar med det i verkligheten efter någon medveten modell. Mycket snack och lite verkstad, helt enkelt. Ibland verkar det vara hipp som happ, hit och dit. Ett ord för vad som helst. Men inte här på storytellers.se.
Jag har modeller och metoder som visar hur man söker, skördar och använder. Jag inspirationsföreläser och kan hålla i utbildningar ämnet.
Jag arbetar i kommuner, stora och små företag, myndigheter och med enskilda när de vill skörda sitt berättarkapital och sätta det i arbete i anekdotisk form för att bli framgångsrika.
Kontakta mig på matts@storytellers.se om du vill höra vad det kan vara för din organisation. Att fråga kostar ingenting.