Exportera svensk story-know-how

I Sverige har vi en rätt väl utvecklad media- och kommunikationskultur i arbetslivet. Svenska reklambyråer är ofta framgångsrika även internationellt och många svenska reklammänniskor gör karriär i andra länder. Det är något med den svenska perspektiven som väcker uppmärksamhet. Nu har också jag fått förfrågningar om jag framöver kan bidra med de svenska perspektiven i Bryssel / EU. Nu dyker det upp färska storytellerkonsulter i Belgien


…som söker nu kontakt med de svenska perspektiven.
Tänk om vi kan börja exportera kulturkapitalperspektiven som växer sig allt starkare här. Själv har jag haft flera uppdrag i internationella företag och det fungerar väl över de gamla nationsgränserna.
Jag tror att den svenska konsensustraditionen underlättar perspektiven att vi alla bär berättelserna som leder till organisationens framgång. Detta är något som ofta gör intryck på människor från andra kulturer.

%d bloggare gillar detta: