Storyn flerdubblar priset

Picasso hade den. Och Hemingway. Och kanske du och jag. Anteckningsboken från Moleskine, den svarta med sidminnessnöre och resårband för att hålla ihop den i väskan eller fickan. Den är dyrare än andra kalendrar och anteckningsböcker. Detta för att de laddat den med berättelser. Detta framgångsrika berättande laddar varumärket. De som satt igång nytillverkningen kör hårt med storytelling i varumärkesbyggandet
Så här uttrycker varumärkesansvariga Maria Sebregondi det på Moleskine till…


Lovemarks som skriver om älskade varumärken:
Moleskine is a notebook that tells a story. Its place in history is as an anonymous keeper of sketches and notes, before they became famous pictures or pages of well-loved books. Moleskine is also a ‘book yet to be written’ and the notebook’s owner is the person writing it. The Mystery, therefore, is two-fold: in its legend and future destination.