Lyssnade 40.000 gånger

Nästan 40.000 storylyssningar på ett år. Det säger räkneverket om lyssnarna i Arlanda Express storydusch på Stockholms Central. En tredjedel valde att lyssna på engelska språket, två tredjedelar valde svenska…


Man sätter sig i stolen, trycker på en knapp och får en ljuddusch med en story. Andra hör ingenting. Bland de tusentals frivilliga knapptryckarna, som satt sig under den riktade högtalaren, värvades säkert ambassadörer för Arlandastories. Det var ju det som var meningen, att sprida snacket om Arlanda Express.
Nu är platsen, vid Arlanda Express biljetthall på Stockholms Central, laddad med nya stories. Jag har läst in dem och nu tickar räkneverket vidare.
Idén är att sprida berättelser som laddar och befolkar varumärket. I den nya repertoaren är det kundstories, det vill säga kunder som vittnar om sina erfarenheter. Sanna berättelser om människor som använder Arlanda Express.
Är du intresserad av en egen storydusch i er reception, foajé, affär, café, väntrum, utställning eller vad det kan vara. Kontakta mig i frågan på storydusch@storytellers.se så kan vi diskutera er eventuella storydusch.

%d bloggare gillar detta: