Attraktiv pizzeria

På 20:e våningen i ett hus i Chicago finns en pizzeria som säljer ”hemgjorda pizzor”. Du köper dem alltså på 20e våningen men du bakar färdigt dem hemma. Hur kommunicerar man en sådan verksamhet. På 20e våningen? Jag läser i Church of the Customer Blog om hur pizzerian kommunicerar med kunder som accepterat kontakt via nätet…


– Vi förstår att det fanns många andra platser där du hade kunnat köpa din middagsmat, konstaterar chefen på pizzerian i ett mail. Du får gärna berätta vad du tyckte eller om du har några tips. Ring eller maila om det är något du vill säga till mig….
Sen inleds en frivillig dialog och relationsbyggande mellan kunden och pizzerian. Inget aktivt sälj eller specialerbjudanden från Pizzerian utan helt enkelt relationsbyggande, konstaterar Ben McConnell på Church of the Customer Blog.
Ett enkelt sätt, helt enkelt, att få igång snacket om HomeMade Pizza Company.Läs själv.

%d bloggare gillar detta: