När Lars-Anders blev miljonär

Svenska Spel har tillgång till en strid ström av stories som fascinerar. Alva från Älmhult som drygade ut pensionen, Turgumman i Skåne som vann en miljon. Nu senast var det den förre uteliggaren och kunden hos kronofogden, Lars-Anders, som blev klövermiljonär och kunde betala elräkningen så att han fick strömmen tillbaka från Vattenfall som stängt av elen på grund av hans skulder. Honom gjorde Svenska Spel en alldeles sann reklamstory av i gårdagens tidningar. Läs själv:


Du har väl hört historien om Lars-Anders från den lilla norrländska byn Dikanäs. Han är 57 år och hans liv har varit trassligt. De senaste 25 åren har han levt på existensminimum. Under perioder av sitt liv har han varit utfattig och sovit i portuppgångar.
En dag får han en plötslig ingivelse. Han går in i en affär och köper en DubbelTriss. En enda. Och skrapar fram tre klöversymboler. Det tar ett tag för honom att förstå vad expediten försöker förklara: Nu får han åka till TV4-studion och skrapa Triss i direktsändning. Han är garanterad en vinst på 1,2 miljoner kronor…

Så lätt är det inte för andra organisationer och företag som letar starka berättelser. Men alla gillar en bra och emotionell nöjd-kund-story och i det här fallet är berättelsen om Lars-Anders förstås guld värd för Svenska Spel.

%d bloggare gillar detta: