I Internetworlds Bloggkalender

Nu har jag fått en utmärkelse. Varje dag fram till julafton öppnar nämligen Internetworlds redaktion en ny lucka till en proffsblogg i sin bloggkalender. I går var tipset storytellers.se. Internetworld vill visa bloggarna som kryper bakom kulisserna i webbvärlden, byråvärlden och medievärlden. Vill ge läsare möjlighet att inspireras av trendspaningar, lägesrapporter analyser och tips. Om just min blogg skriver man:


En blogg från Storytellergurun Matts Heijbel. Matts skriver engagerat om hur man kan använda storytelling i organisationer. En metod som går att applicera i allt från reklam till internkommunikation och strategiarbete.
Jag tackar. Det är kul med lite uppmuntran. Min ambition har hela tiden vart att vara just en öppen och naturlig svenskspråkig mötesplats för de här frågorna.

%d bloggare gillar detta: