The Huddinge story

Vad tänker du på om jag säger Huddinge?


Va? Du vet inte riktigt?
Vill Huddinge påverka svaret på den frågan måste Huddinge leverera ett förslag till en berättelse.
Jag har, i samarbete med Tullbergs Kommunikationsbyrå, fått i uppdrag försöka ta fram några Huddingestories som, utifrån verkligheten och kommunens ambitioner, kan ladda Huddingenamnet med berättelser.
Huddinge i Södra Stockholm har 90.000 invånare. Här finns ett naturreservat som heter Paradiset. Här sker spetsforskning i Nobelpristagarklass. I Kungens Kurva ligger norra Europas största handelsplats.
Människor har sökt sig hit i årtusenden uppmuntrade av tända eldar. Så nog finns det underlag för stories om den här kommunen. En inpendlarkommun som varje dag tar emot 10.000-tals extra människor som arbetar, studerar och forskar i smältdegeln strax söder om Stockholms Stad.

%d bloggare gillar detta: