650 i storyextas i Almedalen

I helgen var jag ansvarig när cirka 650 medarbetare i Lindebergs Grant Thornton storytellade på ett hundratal filtar i Almedalen i Visby. Det var de återkommande…


…Lindebergsdagarna som den här gången hölls på nya konferensanläggningen Visby Strand.
Detta är den andra gångensom jag är involverad i en så här stor storyextas som kan resultera i en skörd på uppåt 100 stories ur revisionsföretaget. Förra gången med en sådan här stor volym var med Sas Sverige i Globen förra året.
Den här gången började vi på fredagen med Kay Pollak och Mingelskolans Ingela Nilsson. På lördagen började vi med motivationskonsulten Jörgen Oom och landade slutligen i en hel eftermiddag med skördande av företagsberättelser.
På kvällen kom Babsan och mingelstimulerade gänget.
Detta med stor storytellingskördefest är ett fantastiskt sätt att umgås, ett sätt att byta erfarenheter och ladda varumärke. Jag har nu utvecklat ett väl fungerande koncept för en sådan här stor storysatsning.
Hela evenemanget syddes ihop av den fantastiska eventbyrån Darmell.Åsbrink Relations.

%d bloggare gillar detta: