Kurser och föreläsningar

Den närmaste månaden håller jag en öppen föreläsningsserie på olika håll i Sverige. Dessutom drar den öppna distansutbildningen Storytelling i organisationer igång den 1 september inom ramen för Berghs School of Communication. Den svenska föreläsningsresan inleder jag…


…i Stockholm den 16 augusti och fortsätter sen till Lund och Göteborg. Jag kommer dessutom att komma tillbaks och hålla samma föreläsning på varje ort flera gånger i augusti och september.
Allt detta sker i Selldorados regi och har en säljprofil i upplägget.
När det gäller distansutbildningen Storytelling i organisationer, med Berghs, så var den tänkt att sträcka sig över hela hösten. P g a oenhet med skolledningen ställdes kursen in. Mer info om liknande utbildningar får du via storytellerakademin@storytellers.se
Storytelling i organisationer är alltså inte storytelling hit och dit på alla möjliga sätt. Här handlar det om utgångspunkten att man kan söka och aktivera berättelser som finns i företag och organisationer.
Den som går kursen får alltså skörda och utveckla berättelser under utbildningen. Antingen från sitt eget företag eller sin egen organisation eller annars från någon organisation som han eller hon söker upp.
Kursen arbetar alltså med Corporate Storytelling såsom den hanteras på den här webbplatsen. Det som internationellt brukar kallas Corporate Storytelling eller Storytelling in Organizations.
Datum hittar du under rubriken Kurser och råd till vänster här på webbplatsen. Det går också bra att kontaka mig för mer information på storytellerakademin@storytellers.se

%d bloggare gillar detta: