Bästa betygen igen

Ursäkta om det verkar tjatigt och skrytigt. Men när jag tillsammans med Magdalena Ackeberg från Diakonia nyligen, inför hundratals människor, berättade om vårt storytellingsamarbete på Frivilligorganisationernas årliga Insamlingsforum så fick vi det högsta betyget av alla föreläsare både för framförande och innehåll…


…detta visar att Corporate Storytelling förstås har sin givna plats även i den ideella sektorn. Närvarande i detta stora årliga forum var organisationer som Rädda Barnen, Röda Korset, Cancerfonden, Green Peace, Amnesty, Frälsningsarmén och en lång rad andra organisationer.
2 av 3 gav oss det absolut högsta betyget på en femgradig skala för framförandet.
I dessa värderingsstyrda organisationer finns uppenbarligen en längtan efter det emotionella berättandet med bilder från verkligheten som en komplement till rapporterings- och redovisningskulturen. Verktygen inom CS kan då vara användbara, tyckte konferensdeltagarna.

%d bloggare gillar detta: