2007 års Popretoriker

Jag har utsetts till 2007 år Popretoriker. Jag är i fint sällskap eftersom länspolismästare Carin Götblad samtidigt fick ett hedersomnämnande. Tryck på länken här under så kommer du till motiveringarna och dessutom hittar du länken till pressmeddelandet från juryn som bjuder in media till ceremoni på fredag.


Juryns motivering till Årets Popretoriker:
”Matts Heijbel har länge kämpat för att företag och organisationer ska använda sina egna verksamhetsberättelser för att stärka sitt varumärke. I och med storyduschen så har Arlanda Express lyckats förmedla sina egna sanna berättelser på ett fräscht och spännande sätt för mottagaren. Allt detta tack vare Matts Heijbels tro på berättelsers kraft och hans förmåga till kreativa lösningar”.
Juryns motivering till Årets Hedersomnämnande:
”Länspolismästaren Carin Götblad har på ett konkret sätt visat att polisen står för mångfald. Genom att låta homosexuella poliser få bära uniform under Pridefestivalen så genomförde hon en kommunikativ markering som argumenterade för alla människors lika värde, detta trots väldiga invändningar från omgivningen. Carin Götblad gick från ord till handling med en kommunikationsinsats som dessutom var ett inlägg för att bekämpa fördomar.”
Här finns mer info och en länk vidare till pressmeddelandet.

%d bloggare gillar detta: