Rehabiliteringsberättelser

I morgon ska jag ha ett seminarium och göra en mindre skörd hos Resursteamet som arbetar med människor som har skadat hjärnan och som står inför en helt ny situation i sina liv.


Resursteamet är ett företag som tror att berättelser, tydligare än statistik vilket de också är mycket bra på, kan visa vad de står för och vad de tillsammans med de hjärnskadade kan åstadkomma. Jag hoppas kunna återkomma med några rehabstories längre fram.
En av grundarna berättar att hon efter många år i vården ville förverkliga en idé.Hon var fullkomligt övertygad om att man kan nå långt bortom den gräns som rehabiliterare vanligtvis sätter upp när de står inför en människa vars livs dramatiskt har förändrats i och med en hjärnskada.
Resursteamet har stora framgångar och nu ska vi samla berättelser om detta.

%d bloggare gillar detta: