Storytåget går till Åre

Nu i helgen går WM-datas storytåg till Åre. Ombord på det helt abonnerade tåget ska jag föreläsa via högtalarsystemet och sen få igång ett storytellande några timmar i de 10 vagnarna som dundrar genom skymningen…


…WM-data har cirka 330 personer ombord och de ska tillbringa helgen i Åre med olika aktiviteter. Tågresan, som pågår mer än 7 timmar, ska inte fyllas med bara Corporate Storytelling.
Min insats sträcker sig över några timmar under själva tågresan och jag går omkring och försöker stimulera WM-datafolket att skörda ur sitt berättarkapital. Sen kommer jag att finnas i ena ändan av en speciell mingelvagn där de som vill kan komma och leverera sina berättelser.
I varje vagn kommer det också att finnas en lap top där de kan skriva in sina berättelser. Senare kommer de storyansvariga att utvärdera berättelserna och se hur de kan sättas i arbete för stärkandet av WM-data och dess varumärke.
Kul projekt tycker jag som förstås också är glad att få vara med. För två veckor sen var det 100 storygrupper med SAS i Globen. Nu är det ett Storytåg till Åre.
Corporate Storytelling trivs alltså faktiskt rätt bra i eventsammanhang också.

%d bloggare gillar detta: