Flera storyfrukostar

Nu är nästa storyfrukost, den 7 september fulltecknad. Nästa blir den 2 november klockan 08.00 – 09.00 + diskussion. Tanken är att just den första torsdagen i månaden skulle det kunna vara en storyfrukost här på Hornsgatan 52 men i oktober har jag ingen möjlighet så nästa efter denna blir i november.
Är du intresserad så anmäl dig via storyfrukost@storytellers.se. Jag debiterar 250 sek för att täcka omkostnaderna. Det går också att sätta in 250 sek på pg 15094-6 och skriva deltagarens namn och ordet Storyfrukost 061102 på avin.
Under storyfrukosten berättar jag om det aktuella läget på Corporate Storytellingfronten och ger exempel på hur det kan låta. Om du vill träffas över en frukost eller liknande men inte just den 2 november så kontakta mig så kan vi tala om saken.

%d bloggare gillar detta: