Finanssymposium i Österrike

Matts Heijbel medverkar i FöreningsSparbankens FinansSymposium i Steigersbach nära Graz i Österrike den 25e-26e september. Finanssymposiet är en årlig sammankomst för…


…en grupp utvalda VD:ar och finansdirektörer/finanschefer i svenska börsnoterade företag samt större institutioner. Det handlar om beslutsfattare som träffas för att diskutera viktiga framtidstankar och umgås informellt.
Matts Heijbels roll, som inbjuden talare, blir att tala om Corporate Storytelling i ett globaliseringsperspektiv och om berättelserna som ett kapital som finns i alla organistioner.
Det narrativa kapitalet är ett kapital som man kan låta arbeta för att bygga kultur, locka medarbetare och skicka mervärden med varor och tjänster.
Förutom Matts Heijbel medverkar i bokstavsordning som talare:
Hugo Fromlet, chefekonom på FöreningsSparbanken, Noreena Hertz, professor vid Cambridge University, en av världens ledande globaliseringsexperter och kritiskt engagerad i företagens roll i globaliseringen, Manuel Knight, psykolog och utvecklingskonsult med ett förflutet i amerikanska ”Special Forces”, Jan Lidén VD & koncernchef på FöreningsSparbanken ( publ ) och Stina Lundberg Dabrowski som bland annat intervjuat statsmän och celebriteter över hela världen.

%d bloggare gillar detta: