Det blir fler frukostar!

I dag hade vi Storyfrukost på Hornsgatan 52. Ett 20-tal storyintresserade hade anmält sig. Med fika och dialog i avspända former satte vi tillsammans Corporate Storytelling på kartan. Det gav mersmak. Det blir fler Storyfrukostar.


Frukostgästerna kom från många olika branscher. Det var bl a biståndsbranschen, myndigheterna, läkemedelsindustrin, förlagsbranschen, svenska verkstadsindustrin och fackföreningsrörelsen som skickat folk till Storyfrukosten.
Jag drog lite om bakgrunden till att arbeta med berättarkapitalet. Hur man gör och varför. Jag gav exempel på olika Corporate Stories och det hela avslutades med en halvtimmes diskussion och frågor och tips.
Det blir fler Storyfrukostar. Jag kommer att hålla nästa frukost klockan 08.00 – 09.00 + diskussion den första torsdagen i september. Tanken är att just den första torsdagen i varje månad skulle kunna vara en storyfrukostdag.
De två sommarmånaderna juli och augusti hoppar jag alltså över.
Är du intresserad så anmäl dig på info@storytellers.se jag debiterar 250 sek för att täcka omkostnaderna. Det går också att sätta in 250 sek på pg 15094-6 och skriva deltagarens namn och ordet Storyfrukost 060907 på avin.

%d bloggare gillar detta: