Storyfrukost på Hornsgatan

Den första torsdagen i juni, vilket betyder 1a juni, blir det Storyfrukost på Hornsgatan 52 vid Mariatorget på Söder i Stockholm. Vi börjar klockan 08.00.


Det är många som vill veta om Corporate Storytelling. Hur, var och varför? Vad ska man tänka på? Vad är det för speciellt med just Corporate Storytelling till skillnad från annan kommunikation?
Jag har nu jobbat med detta under hela 2000-talet och har samlat på mig en hel del erfarenheter. Min kundlista har blivit riktigt lång.
Jag får frågor hela tiden och har därför bokat ett konferensrum på Hornsgatan 52 den 1 juni 2006. Då är bordet dukat med kaffe, te, vatten och fralla. Jag börjar 08.00 och håller på en timme till 09.00. Sen stannar jag kvar en halv timme till om det är någon som vill fråga eller diskutera.
Utrymmet i lokalen är begränsat. Du visar att du vill vara med genom att sätta in 250 sek på Heijbel & Co ABs konto pg 15094-6 med ditt namn, företag, tel och mail. Blir det fler sökande än det finns plats så följer jag principen först till kvarn.
Jag meddelar mig och bekräftar din plats.
Välkommen. Jag lovar att det blir både roligt, nyttigt och spännande för den som är öppen och intresserad av verktyget och fenomenet Corporate Storytelling. Som är intresserad av emotionellt berättande.
Vill du istället att jag ska komma till ditt företag eller din organisation och hålla en Storyfrukost så får du höra av dig så kan vi tala om saken.

%d bloggare gillar detta: