På Stockholms Universitet

Matts Heijbel har fått uppdraget att planera, lägga upp, genomföra och examinera den första kursen i Corporate Storytelling någonsin vid Stockholms Universitet. Beslutet är just fattat och storytellerkursen genomförs som en del av språkkonsultutbildningen, den s k Språkkonsultlinjen, vid Institutionen för Nordiska Språk. Kursen blir i okt 2006.

2 responses

 1. Hej!
  Finns det mer information om storytellerkursen på universitetet? Hur många poäng är kursen på?
  mvh
  /Kristina Lund

 2. Tyvärr, för dig, är Corporate Storytellingkursen en integrerad del i språkkonsultlinjen inom Nordiska Språk på Stockholms Universitet.
  Jag har en också del andra utbildningar. I höst blir det exempelvis förmodligen en praktiskt inriktad kurs som heter Storytelling i Praktiken på Marknadsföreningen. Den har rullat några år. Jag har också företagsanpassade utbildningaer.
  I Växjö startar dessutom en KY-utbildning i höst som du kan läsa mer om här på storytellers.se

%d bloggare gillar detta: