Story åt AstraZeneca

Jag har i samarbete med AstraZeneca experimenterat med skapelseberättelser kring en speciell och mycket framgångsrik medicin.


Vi letade fram några avgörande visioner och verkliga händelser kring just den här produkten. Vi befolkade scenerna och följde sedan medicinen via testerna fram till de människor som idag har fått en bättre livskvalitet.
Var fanns de avgörande besluten och dramatiska konfrontationerna? Det vill säga de steg i verkligheten som bäddar för en fungerande dramaturgi. Var finns de avgörande vändningarna?
I läkemedelsbranschen finns hela tiden, som ram, dramatiken kring hälsa och sjukdom. Hopp och förtvivlan. Vetenskap och vision. Kort sagt, läkemedelsvärlden är spännande för storytelling men också svår med tanke på de vetenskapliga kraven.

%d bloggare gillar detta: